Casa Rural - Vakantiehuisjes


Op de finca zijn drie vakantiehuisjes gerealiseerd. De COTTAGE is het oorspronkleijke woonhuis van de boerderij. Het ligt naast het zwembad en heeft een eigen poort. De CASITA en STUDIO zijn
 gerealiseerd in het koetshuis en liggen naast elkaar met een grote gezamelijke tuin. 

De huisjes zijn volledig gemeubileerd. Er zijn lakens, handdoeken, keukendoeken en toiletpapier aanwezig. In de tuinen en op de terrasjes staat voldoende geriefelijk tuinmeubilair.Het zwembad is uiteraard voor alle gasten beschikbaar, evenals het terrein van de boerderij.

De COTTAGE is een huisje voor maximum 5 personen. Er is een uitgebreide keuken, woonkamer, drie slaapkamers, wc, badkamer en privé-tuin. 
De prijs van de COTTAGE is €110,00 per nacht.
Dit is inclusief schoonmaakkosten en belastingen.
Reserveer de COTTAGE hier


De CASITA is een huisje voor maximum 4 personen. Er is een ruime keuken, woonkamer met comfortabele tweepersoons slaapbank, slaapkamer met tweepersoonshemelbed, badkamer en een beschaduwd privé terras.
De prijs van de CASITA is €100,00 per nacht.
Dit is inclusief schoonmaakkosten en belastingen.
Reserveer de CASITA hier.


De STUDIO is een huisje voor twee personen, met een keuken, slaap-woonkamer met tweepersoonsbed, een zithoek en eettafel en een beschaduwd privé terras.
De prijs van de STUDIO is €70,00 per nacht.
Dit is inclusief schoonmaakkosten en belastingen.
Reserveer de STUDIO hier

Huisdieren zijn welkom, mits aangelijnd of bij het huisje gehouden. Extra kosten voor huisdieren zijn €10,00 per verblijf, maximum twee huisdieren per huisje.

Contactgegevens en locatie klik hier

Bienvenidos / Welkom / Welcome

LA TIERRA VERDE HOLIDAY ACCOMMODATIONS ELIGE TU IDIOMA / KIES JE TAAL / CHOOSE YOUR LENGUAGE Español Nederlands English